Prova vin hemma på egen hand.

Hello world

ÄLSKADE ROSÉVIN

sommaren är på väg


Rosévin görs på olika sätt och i en mångfald olika stilar. De kan vara en lätt och sval drink på altanen en varm sommardag, men också ett väldigt bra matvin, helt beroende på vilka druvor och metoder man använt sig av.

I den här provningen får du uppleva ett mousserande rosévin från Spanien, ett kraftfullt rosévin från den enda exklusiva rosévinsappellationen i Frankrike, samt ett spännande rosévin från en framgångsrik vinmakare i Grekland. Utforska möjligheterna med sommarens rosévin genom att komplettera provningen med något av de goda matförslag som följer med. 


Tiden för provningen är lördagen 29 april, kl. 17.00.

Vinprovningen kostar 189 kr/person. 

Klicka på knappen för att anmäla dig. Då får du inköpslista på vinerna och annan viktig information inför provningen. 

Varmt välkommen!

De här vinerna provar vi

Lär om vin hemifrån

KRYP UPP I HEMMASOFFAN OCH SMAKA PÅ VINER FRÅN

HELA VÄRLDEN


Genom att delta i en digital vinprovning vinner du flera fördelar jämfört med att åka till en restaurang. För det första slipper du bekymret med hur du ska ta dig hem efter att ha druckit alkohol - du börjar och avslutar i ditt eget sköna hem. För det andra slipper du ordna barnvakt. Och för det tredje har du en massa goda och roliga viner kvar hemma i kylen efteråt och kan fortsätta njuta av smakerna hela veckan. 

SOCIALT OCH ROLIGT


På den interaktiva vinprovningen som leds av en sommelier får du möjlighet att ställa alla dina frågor live till provningsledaren. Du träffar också andra vinintresserade människor som liksom du vill lära sig mer om vin och mat från hela världen. Du får nya bekantskaper och kanske även nya vänner med samma intresse som du.

Varmt välkommen in i gemenskapen!

Prova vin hemifrån i digital vinprovning

unsplash