Så tycker andra

Här samlar jag lite respons från de gäster jag haft på fysiska och digitala vinprovningar.

"så himla bra Camilla, vilken enorm kunskap du besitter. Tack för att du delar med dig av din passion, vi stortrivdes i ditt och de andras sällskap 🙏"

"Hej! Tack för en underbar vinprovning! Alla tyckte det var jätteroligt och intressant. Fantastiskt roligt! Vi vet vart vi ska vända oss nästa gång! :) /Anders"

"Hej Camilla! Tack för en lysande provning, alla uppskattade din provning väldigt mycket! " från Tina Anonsen på PWC.

"Hej Camilla, Stort tack för senast! Vilken grej att våra klänningar matchade så bra. Tack för att du gjorde det där lilla extra som verkligen blev pricken över i och skapade en perfekt start på kvällen...." från Victoria Wååg som hade Gatsbytema på sin digitala bubbelprovning. Självklart hade jag också klätt mig i Gatsbykläder.

"Tusen Tack Camilla!

För en jättetrevlig vinprovning med inbjudande historier och kunskaper om Italien, druvorna o vinmakarnas utmaningar, så goda viner och ännu mer smaker lockades fram när vi adderade div. tilltugg! Funkade superbra på distans och lyxigt att få möjligheten att ha dig till bords, om än på skärm😉. Barolo till svamp risotton blev en höjdare o pannacottan med Nivole - sååå gott dessärvin!

Stort Tack från oss alla fem och en lycklig 55-åring❤ Vi kommer varmt rekommendera dig och denna möjlighet till utökade kunskaper om vin samt träna sin lukt och smaklökar tillsammans med likasinnade!

Mvh Annika&Claes Knutsson m kära vänner!"

"Njutit av en fantastisk vinprovning från norra Spanien. Intressanta viner presenterade på ett kunnigt och trevligt vis med glimten i ögat. Rekommenderas starkt!" skrev Christer som deltog på en provning i januari.  

Nina Larsson som gav mig betyget 5 av 5 möjliga efter att ha anlitat mig för en digital vinprovning när hennes man fyllde 45 år.

"Tillgänglig och trevlig vinprovning online för att fira en 45årig födelsedag. Deltagare från Dalarö, Nacka, Göteborg, Höganäs, Hammarö, Lidingö, Saltsjöbaden och Ekerö. Camilla guidade oss tryggt och pedagogiskt genom såväl historia som fantastiska smaker. Rekommenderas!"

Eller Marie Ende som också gav mig 5/5 och skrev: "Duktig som provare. Testa. Värt"

Scrolla gärna ner så ser du fler omdömen.

Det var ett fantastiskt uteprovarväder när Jenny Backlund anlitade mig för att överraska sin man Göran på hans 50-årsdag. Så kul vi hade det! Tack för att du anlitade mig Jenny!

Det var ett fantastiskt uteprovarväder när Jenny Backlund anlitade mig för att överraska sin man Göran på hans 50-årsdag. Så kul vi hade det! Tack för att du anlitade mig Jenny!

Nu kan du vara med på vinprovningar var du än befinner dig. Foto: Uppenbarligen en Selfie

Nu kan du vara med på vinprovningar var du än befinner dig. Foto: Uppenbarligen en Selfie

Smak- och vinprovning med BNI
Smak- och vinprovning med BNI
Beska, syra, sälta har dukats fram

Bubbelprovning CGI

”Som kickoff för det nya verksamhetsåret så hade vi bubbelprovning tillsammans med Camilla på kontoret. Vi var runt 80 personer och det var väldigt uppskattat, en kul och lyxig aktivitet att göra tillsammans.” Martina Känngård, Administration support, CGI Östersund

Digital provning Cava, Prosecco och Champagne

Torsdagen 9 april, Premiär på Digital Vinprovning, ca 30 deltagare. 

"Du är kunnig, intressant att lyssna på och det ligger ett stort mervärde i ditt fina sätt att involvera deltagarna. Du har ett bra helhetskoncept med så mycket ödmjukhet att alla smälter o bara glider med på resan. " (Pernilla Persson, Empatio)

"Att man kunde länka in 30 min före var ju bra, jag hade gjort det om jag hade öppnat ditt mail då….men det blev ca 13 min före vilket ju också funkade bra. Det var premiär för mig med zoom nämligen så jag blev så lättad över att det gick så smidigt. "

"Du har ju massor med kunskap och detta levererade du med engagemang och glädje – toppenbra ju!" (Helen Åhlin, Östersund)

"Du är verkligen som klippt och skuren för det här 🤗 Jag är jättenöjd med upplevelsen, det var faktiskt helt ok att sitta hemma, vid datorn, och prova drycker. " (Karin Knobloch, Östersund)

Så här tyckte några av deltagarna om smak- och vinprovningen på Clarion Grand

Klippt från Facebook:

Ingela Madsen: Fantastiskt vad vinsmaken förändras beroende på kombinationen av vin och mat!! 🤩 Det var lärorikt lättsmält gott och underhållande! 🍷🍷🍷🍷👍🏻

Hälsobyrån: Tack för en trevlig kväll - fylld med söta, beska,salta, umama smakexplosioner, och så syran förstås- 🍷 Trevlig helg!

Malin Lilliesköld: Tack detsamma Camilla, så trevligt och kul att lära sig lite mer om vin och olika smakkombinationer :-)

Lisa Cockette: Tack själv. Riktigt roligt var det. Ser fram emot nästa gången. Visst sa vi bubbel?  

Anna Wilhelmsson: Kul & Gott🤩 väldigt bra kombo! Jag anmäler mig direkt till nästa gång! Stort tack Camilla♥️

Vi provade fyra olika sorters bubbel på provningen. Mest överraskade blev nog de flesta över den höga kvaliteten på den sydafrikanska Cap Classiquen, ett mousserande som görs på samma druvor och med samma metod som Champagne.

Vi provade fyra olika sorters bubbel på provningen. Mest överraskade blev nog de flesta över den höga kvaliteten på den sydafrikanska Cap Classiquen, ett mousserande som görs på samma druvor och med samma metod som Champagne.

Kommentarer

Christer Bergendorff

18.01.2021 09:59

Njutit av en fantastisk vinprovning från norra Spanien. Intressanta viner presenterade på ett kunnigt och trevligt vis med glimten i ögat. Rekommenderas starkt!

Camilla Wahlman

19.01.2021 08:51

Å vad roligt att läsa Christer, tack för så fin respons!

Senaste kommentaren

10.08 | 19:28

Hej Anna, mejla mig på vinprovning@camillawahlman.se så ordnar vi det, då mejlar jag all info inkl. ett presentkort som du kan ge bort.

10.08 | 18:03

Hej! Jag skulle vilja ge bort "vinskolan" i present. Hur gör jag då? Bästa hälsningar från Anna Johansson Strömsholm

08.07 | 11:08

Hej, nu har jag två nya provningar inplanerade, bubbel 15 juli och grillviner 22 juli. Varmt välkommen!

24.05 | 13:13

Hej Marie, nu har jag en ny bubbelprovning på söndag kl. 17.00. Tre italienska bubbel provas. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om ni vill vara med

Dela den här sidan