Vill du ordna en vinprovning on line med vänner eller medarbetare? Hör av dig till vinprovning@camillawahlman.se Foto: Fotograf Anna Wilhelmsson

Vill du ordna en vinprovning on line med vänner eller medarbetare? Hör av dig till vinprovning@camillawahlman.se


Lär dig mer om vin

"Hej! Tack för en underbar vinprovning! Alla tyckte det var jätteroligt och intressant. Fantastiskt roligt! Vi vet vart vi ska vända oss nästa gång! :)" 

Jag är diplomerad sommelier vid Vinkällan i Stockolm och en erfaren provningsledare med hundratals vinprovningar bakom mig. Tidigare arbetade jag närmare 20 år som chef och reporter på Sveriges radio och SVT och jag skriver regelbundet om vin för den rikstäckande tidningen Epoch Times.

Mina provningar och vinskolor fokuserar på det lustfyllda med vin och mat. Alla har vi olika upplevelser av och med vin. På mina vinskolor lär du dig lite mer om historierna bakom vinerna, får en ökad kunskap om druvor och vinstilar över världen, för att du själv ska kunna fortsätta utforska vinvärlden på egen hand. Det är ju så roligt! 

Varje termin startar jag nya grupper i mina digitala vinskolor, där du deltar hemifrån med viner du köpt in i förväg; "Vinskola druvorientering" och "Vinskola Mat & Vin".

Jag ordnar också digitala vinprovningar, med fokus på exempelvis "Champagne och annat bubbel". 

Du kan även anlita mig för skräddarsydda uppdrag till ett event, en födelsedagsfirande eller en studiecirkel.

Mejla vinproving@camillawahlman.se och berätta vad du söker, viner du är intresserad av att prova och vilken dag förfrågan gäller, så får du en offert.

Hela världen är min arbetsplats

Min arbetsplats är hela världen. Jag är ofta ute och reser från min bas i Östersund, så tveka inte om du vill ordna något i Skåne, Luleå eller Linköping. Mejla mig på vinprovning@camillawahlman.se så kollar vi kalendern och möjligheterna.

Avstånd är inget hinder

Har du kompisar, familj eller medarbetare på hundratals mils avstånd som du vill ordna något kul med är inte heller det några problem. Det löser vi med en digital vinprovning. Alla köper in dryck och tilltugg i förväg och vi ses digitalt och delar en härlig stund.

Skräddarsydda provningar

Viner från Piemonte eller södra Spanien - allt har sin särskilda utmaning, men jag älskar att anpassa vinprovningarna efter dig, efter mina gäster.

Lyx till möhippan och svensexan

Några vill ha en lyxig och underhållande aktivitet under möhippan eller svensexan. Ibland ses man fysiskt, ibland vill vänner på avstånd ha ett kul event för och med någon. 

Andra vill få en faktaspäckad lektion parad med en smakrik vinprovning om ett vinområde inför en kommande vinresa. Och en del av mina kunder är företagsgrupper som vill hitta på en kul aktivitet som ökar gemensakapen på arbetsplatsen.

Den digitala vinskolan Mat & Vin i kombination börjar i januari 2023. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om du vill vara med på den. Priset är 1299 kr/person för sex träffar om 1,5 timme.

Digital vinskola Druvorientering börjar i januari och vi träffas varannan vecka under åtta träffar. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om du vill vara med på den. Priset är 1099 kr/person för åtta träffar.

Delta bekvämt hemifrån din egen sköna soffa, eller i stugan om du råkar befinna dig där. Du slipper krångla med ev. barnvakt eller taxi och missar du ett tillfälle kan du ta igen det när det passar dig, genom att du får en inspelning efteråt.

Deltagarna köper vin enligt lista från mig och så ses vi på Zoom.

Kontakta mig för en offert

Mejla mig på vinprovning@camillawahlman.se eller ring 070-2416666, och berätta vad du behöver hjälp med, så ordnar vi något fantastiskt kul! 

#digitalvinprovning #företagsevent #afterwork #bokslutsfest #arbetapådistans #vinprovning #bubbelprovning #champagneprovning #vinprovningonline #digitalvinskola 

Så här går en digital vinprovning till

* Anmäl till: vinprovning@camillawahlman.se

* Köp de drycker (vin och eller öl) som ingår i provningen och lite goda tilltugg

* Logga in på länken till Zoom en halvtimme i förväg

* Njut!

När jag befann mig i Provence för att hjälpa till med vinskörden på Domaine Rabiega kunde jag hålla vinprovning on line, med kunden som satt i Stockholm, ute från själva vingården. Foto: Björn Nordquist

När jag befann mig i Provence för att hjälpa till med vinskörden på Domaine Rabiega kunde jag hålla vinprovning on line, med kunden som satt i Stockholm, ute från själva vingården. Foto: Björn Nordquist

Ge bort Vinprovning i present

Din egen sommelier på distans

Samla vännerna, var de än befinner sig, runt en god och spännande digital vinprovning, när ni vill fira någon. Här är några exempel: 

Exempel

Dessertvinsprovning, där gästerna kan förbereda enkla desserter som passar till vinerna.

Bubbelprovning, där ni lär er att skilja mellan Champagne, Cava och Prosecco

Italiens Vin-ABC (de röda vinerna Amarone, Barolo, Chianti)

Tipsa mig

Också Journalist Allt som händer inom Gastronomin och dryckesvärlden i Norra Sverige är också intressant för en större publik, och därför arbetar jag även som frilansjournalist och arbetar för både nationell och lokal press/media.

Tipsa mig på 070-241 6666.

Kommentarer

27.03.2022 18:48

Marie

Hej
Tyvärr kan vi inte det datumet men vill gärna vid senare tillfälle 😊/Marie

Camilla

24.05.2022 13:13

Hej Marie, nu har jag en ny bubbelprovning på söndag kl. 17.00. Tre italienska bubbel provas. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om ni vill vara med

Marie

13.03.2022 17:00

Hej Vi vill gärna ha en bubbelprovning i vår 😊/Marie

Camilla

27.03.2022 13:26

Hej Marie, har du sett att jag har en bubbelprovning digitalt lördagen 9 april? Här hittar du länk till provningen: https://www.facebook.com/events/496321398536811?ref=newsfeed

Barbro Friberg

13.12.2021 12:45

Hej. Har tankar på att ge en vinprovning till mina svärsöner i julklapp. Hur skulle det gå till? T ex italienska viner. Tänker att det vore trevligt att lyssna på dig tillsammans med goda vänner hemma

Camilla Wahlman

13.12.2021 12:53

Vad kul! Den 8 januari har jag en lördagsprovning med temat just Italiens Vin-ABC, Amarone, Barolo och Chianti. En plats där kostar 189 kr. Mejla mig gärna på vinprovning@camillawahlman.se.

Viktoria

18.06.2021 19:12

Vi anlitade Camilla för en digital aw med vårt kontor och jag kunde inte vara mer nöjd och imponerad! Tack för ett otroligt lärorikt och givande evenemang!

Ivan C Myrvold

04.05.2020 19:19

Flott hjemmeside! 👏 Må prøve noen av vinsortene du anbefaler. 🍷

Marit

24.04.2020 15:43

Tänk att det är fullt! Ser fram emot någon lördag framöver! Spännande!
Marit

Zusanne Sjöberg

26.11.2019 20:50

Du har en spännande resa framför dig nu Camilla. Så roligt att du satsar på det du brinner för. Gogirl <3

Anna Gullberg

26.11.2019 12:15

Stort lycka till Camilla, det här kommer att bli jättebra. Så spännande med sommelier. Roligt att ses senast på PK.

Senaste kommentaren

10.08 | 19:28

Hej Anna, mejla mig på vinprovning@camillawahlman.se så ordnar vi det, då mejlar jag all info inkl. ett presentkort som du kan ge bort.

10.08 | 18:03

Hej! Jag skulle vilja ge bort "vinskolan" i present. Hur gör jag då? Bästa hälsningar från Anna Johansson Strömsholm

08.07 | 11:08

Hej, nu har jag två nya provningar inplanerade, bubbel 15 juli och grillviner 22 juli. Varmt välkommen!

24.05 | 13:13

Hej Marie, nu har jag en ny bubbelprovning på söndag kl. 17.00. Tre italienska bubbel provas. Mejla vinprovning@camillawahlman.se om ni vill vara med

Dela den här sidan